tala_fuaiupu

tala fou

NAVIFORC Matamata Auai i Talanoaga i luga ole E-pisinisi ma Iunivesite

I le maketi o le lalolagi i aso nei, o loʻo feagai le au faʻatau e-fefaʻatauaʻiga a Saina i le tele o luʻitau. O le faatumauina o le mautu o pisinisi ma le tulituliloaina o le tuputupu a'e i le si'itia o tau o fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo, fa'atauvaga fa'avae fa'atosina avanoa mo atina'e e ola ai, ma le fa'aitiitia o mana'oga tau maketi o ni fa'afitauli faigata mo le tele o pisinisi fa'akomepiuta a Saina. O nei lu'itau e avea foi ma autu su'esu'e taua mo le tele o polokalame a le iunivesite.

4
Faiaoga ma tagata matutua o le Iunivesite o Tupe a Guangdong

O Iulai 11, 2024, faiaoga ma alumni mai le Aoga o le Tamaoaiga ma Fefaatauaiga i Guangdong Iunivesite o Tupe asiasi GUANG ZHOU NAVIFORCE Watch Co., Ltd. mo fesootaiga. Na taula'i le fa'amoemoe i fa'atinoga fa'atino ma aga o alamanuia i galuega fa'akomepiuta fa'a-feso'ota'iga i luga o tuaoi.

I le avea ai o se paeonia i le fanua ma le 12 tausaga o le poto masani, na faasoa atu ai e Kevin Yang, o lē na faavaeina le GUANG ZHOU NAVIFORCE Watch CO., LTD.talafaasolopito o atinae a le kamupanima faʻamatalaina le auala na manumalo ai NAVIFORCE i le tolu tausaga o loka faʻamaʻi:

1
Na faasoa atu e kevin_yang lona aafiaga i tagata auai

1.Malamalamaga Maketi maFa'aleleia lelei:

I tua i le 2012, na faailoa mai ai e Kevin Yang se avanoa moana lanumoana i le vaega o maketi mo uati e tau i le va o le $20 ma le $100 USD, ma maitauina le leaga o le lelei i ofo o loʻo iai. Na ia filifilia fa'agaioiga Iapani mo ana ulua'i mamanu ma fa'amautinoa latou te ausia tulaga fa'asusu 3ATM. I le leai o ni oloa fa'atusa o lo'o ofoina atu le tulaga tutusa i le tau tutusa, na vave ona maua le ta'uta'ua o va'aiga NAVIFORCE i le au fa'atau oloa i le lalolagi atoa ina ua fa'alauiloa.

9
kevin_yang (1st mai le agavale) fa'asoa lona poto masani i tagata auai

2.Fale Va'ai Fale maPulea lelei:

O le feagai ai ma le si'itia o oka i le lalolagi, o le faatumauina o sapalai ma tulaga lelei sa sili ona taua. Na pulea lelei e Kevin Yang le filifili sapalai vaega o le uati, tu'uina atu vaega o oloa ta'itasi i su'esu'ega 3Q malosi e aofia ai galuega, tulaga lelei o meafaitino, sa'o fa'apotopotoga, fa'asusu, ma isi mea. E talitonu o ia o oloa sili ona lelei o le finauga sili lea ona faʻamaonia mo le faʻamaoni o tagata faʻatau, lagolagoina e se faʻatauga faʻalagolago.

信图片_20240716155630
Sa fai fesili a tagata auai

3.Fuafuaga o Tau ma le Vaevaega o Maketi:

E ui lava i le fa'alauiloaina a le NAVIFORCE i le lalolagi atoa, na aveese e Kevin Yang le tau o fa'ailoga pe a tu'uina atu fa'atau oloa, fa'amautinoa tau fa'atauvaga e le mafai e isi ona fa'atusaina mo uiga tutusa. Na ta'ua e Kevin Yang o nisi o tagata fa'atau oloa na fai mai e le mafai ona latou ausia le tau maualalo a le NAVIFORCE tusa lava pe latou te gaosia uati e tutusa lelei latou lava. Ua ausia moni lava e NAVIFORCE le "sili ona lelei i le tau tutusa, tau sili ona lelei i le tulaga tutusa," tuʻuina atu i le lalolagi faʻatau oloa siʻosiʻomaga ma tau ma tupe mama. E le gata i lea, ua vaevaeina e NAVIFORCE le maketi, faʻataga ai le au faʻatau oloa mai atunuʻu eseese e faʻaogaina a latou taumafaiga ma aloese mai tauvaga tau.

Po o le a lava le fesuiaiga o maketi, o le 4P marketing theory e tumau pea le taua mo le manuia o pisinisi. O le fuafuaga a le NAVIFORCE e aofia ai le ofoina atu o oloa e maualuga le tau, fa'afaileleina o ala i luga ma lalo, ma tu'uina atu gaioiga fa'alauiloa i tufatufa umi i le lalolagi atoa e fa'atumauina le tuputupu a'e.

11
Tagata auai

Na fa'amaonia e Faia'oga ma fa'aa'oa'oga mai le Iunivesete o Tupe a Guangdong ia fa'amatalaga fa'atino na maua mai faiga fa'akomepiuta a le NAVIFORCE. Na latou faʻasoa foʻi a latou suʻesuʻega lata mai ma faʻamatalaga faʻapitoa i totonu o le fanua, faʻamaonia le taua o le tuʻufaʻatasia o aʻoaʻoga ma le faʻaogaina moni o le lalolagi e atiaʻe ai vaaiga faʻavaomalo ma gafatia fou i tamaiti aʻoga.

7
Na maua e tagata auai uati NAVIFORCE o ni meaalofa

E ala i lenei fefaʻatauaʻiga, na faʻalauteleina ai e le Iunivesite o Tupe a Guangdong ma le Naviforce Watch lo latou malamalamaga i manaʻoga o maketi ma faʻasologa o atinaʻe, faʻavaeina se faavae mautu mo le faʻaleleia o taleni ma le vaʻaiga i le lalolagi atoa ma le malamalama o maketi. Na tautino uma itu e lua e faʻaauau pea la latou galulue faʻatasi e faʻamalosia le faʻafouina ma le atinaʻe i le vaʻaiga o fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi, sauniuni mo luʻitau pisinisi i le lumanaʻi.


Taimi meli: Iul-17-2024

  • Muamua:
  • Sosoo ai: